Företagsevent

Vad ska ni ha för underhållning i samband med ert företagsevent? En show naturligtvis!

En show kan ni ha i samband med alla olika företagsevent som ni ska ha inom företaget. Det är ett bra sätt för att kunna premiera anställda för det goda arbetet under året och för att skapa en sund grund för det kommande året. En show är också ett utmärkt alternativ för er när ni vill marknadsföra företaget för era kunder och i olika externa sammanhang, eftersom det visar på att ni vill visa goda exempel genom att kunna skapa samhörighet bland medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Företagsevent i Stockholm och i hela landet

Ni har samma möjligheter att kunna ha en show som ett event i gemytliga lokaler i centrala Stockholm eller i era lokaler där ni har verksamhet i landet. Tillsammans ser vi till att ni får ett event med en show blir ett minnesvärt tillfälle för alla och att detta blir minnesvärt både för dem som är närvarande under själva showen och för dem som ser videos och bilder från showens genomförande. Dokumentationen kan göras genom bland annat en professionell fotograf som ordnar med bilder i olika format och DVD som ni kan sprida i olika interna och externa sammanhang.

Professionella uppträdanden

Företagsevent med professionella underhållare
Professionella underhållare

Förmodligen är den bästa formen av uppträdande där underhållaren lyckas med att skapa någonting utöver det vanliga än vad publiken förväntar sig. För det finns underhållare som ”bara gör det” som de ska och inte någonting mer än så under en bokad show.

En professionell underhållare underhåller enligt uppdragsbeskrivningen och dessutom skapar upplevelser som publiken minns med glädje för lång tid framöver efter showens genomförande. Detta är möjligt om underhållaren lyser med sin närvaro och ser ert företag som prioriterat i stället som en ”massa” för att enkom tjäna pengar.

Processens alla faser

Vi står behjälpliga under hela processen och hjälper till med arrangemangets alla delar eller delar av arrangemanget – det spelar alltså ingen roll om ni ska ha företagseventet i Stockholm eller någon annanstans i landet eller om ni ska ha ett stort kundevent med hundratals inbjudna eller ett litet företagsjubileum med och för 30 anställda! Vi diskuterar vilka faser i processen som ni har behov av och vilka delar som ni vill ha hjälp med av oss, som exempelvis administration och inbjudningar, tekniska frågeställningar och se till att allt är på plats i de lokaler som ni önskar vara i. Vi säger som scouterna: ”Alltid redo!”,

Ett företagsevent kan bli lyckad och ett företagsevent kan bli misslyckat – beroende på vilken planering som ni har och vilka förutsättningar som ni ger företagseventet. Vi har erfarenheten och hjälper gärna till för att ert event blir lyckat! Se vad vi går för genom att ställa en förfrågan!